Άμεση Απόφραξη Αποχέτευσης στην Αθήνα: Φθηνά και Γρήγορα

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΘΗΝΑ, άμεση απόφραξη αθήνα, αμεση αποφραξη αθηνα, Άμεση Απόφραξη Αθήνα, Αμεση Αποφραξη Αθηνα,

5/18/20241 min read

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

αποφραξη αθηνα, απόφραξη αθήνα, Απόφραξη Αθήνα, Αποφραξη Αθηνα,ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΘΗΝΑ
αποφραξη αθηνα, απόφραξη αθήνα, Απόφραξη Αθήνα, Αποφραξη Αθηνα,ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΘΗΝΑ

Εισαγωγή στο Πρόβλημα της Αποχέτευσης

Στο κέντρο της Αθήνας, τα προβλήματα με την αποχέτευση είναι συχνά και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές δυσκολίες στην καθημερινή ζωή στην Αθήνα. Με το πέρασμα του χρόνου, οι σωληνώσεις αποχέτευσης μπορεί να φράξουν από διάφορους παράγοντες όπως λίπη, τρίχες, χαρτιά και άλλα απόβλητα. Αυτά τα εμπόδια εμποδίζουν τη φυσιολογική ροή των υδάτων, προκαλώντας υπερχειλίσεις και διάρροιες, που όχι μόνο είναι ανθυγιεινές αλλά και επιβαρύνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Αθήνας.

Η ανάγκη για άμεση και αποτελεσματική απόφραξη είναι επιτακτική, καθώς οι συνέπειες των φραγμένων σωληνώσεων μπορεί να είναι καταστροφικές. Σε οικίες και επιχειρήσεις, σχολεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, λύκεια, δημόσιες υπηρεσίες, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κλπ σε όλη την Αθήνα. η καθυστέρηση στην αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του αποχετευτικού συστήματος μπορεί να επιφέρει σημαντικά οικονομικά και υγειονομικά προβλήματα. Από κατεστραμμένα δάπεδα και τοίχους, μέχρι την ανάπτυξη μούχλας και βακτηρίων, τα προβλήματα που προκύπτουν από την κακή συντήρηση των αποχετευτικών εγκαταστάσεων είναι πολυάριθμα στην Αθήνα.

Επιπλέον, η έλλειψη άμεσης παρέμβασης μπορεί να οδηγήσει σε περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα λύματα που υπερχειλίζουν μπορούν να μολύνουν το έδαφος και τους υδάτινους πόρους, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία σεόλη την Αθήνα. Γι' αυτό τον λόγο, η έγκαιρη και σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων αποχέτευσης είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της υγιεινής και ευημερίας της κοινότητας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Οι φραγμένες αποχετεύσεις είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα που μπορεί να προκληθεί από μια ποικιλία παραγόντων. Ένας από τους κύριους λόγους είναι η συσσώρευση λιπών και ελαίων στις σωληνώσεις μονοκατοικιών και πολυκατοικιών στην ΑΘΗΝΑ. Όταν τα λίπη και τα έλαια ρίχνονται στην αποχέτευση, ψύχονται και στερεοποιούνται, δημιουργώντας φράγματα που εμποδίζουν τη ροή του νερού. Άλλοι συνηθισμένοι παράγοντες περιλαμβάνουν τρίχες από τα μαλλιά που παγιδεύονται στους σωλήνες, χαρτιά και άλλα αντικείμενα που καταλήγουν στην αποχέτευση, καθώς και οι ρίζες των δέντρων που μπορούν να εισβάλουν στις σωληνώσεις.

Οι συνέπειες των φραγμένων αποχετεύσεων μπορεί να είναι αρκετά σοβαρές. Πρώτον, οι υπερχειλίσεις είναι ένα συχνό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει από φραγμένες σωληνώσεις. Όταν το νερό δεν μπορεί να ρέει ελεύθερα, μπορεί να επιστρέψει στην επιφάνεια, προκαλώντας πλημμύρες και δυσοσμία. Η κακοσμία είναι ένα άλλο συχνό πρόβλημα που σχετίζεται με τις φραγμένες αποχετεύσεις και μπορεί να επιρεάσει και γειτονικά ακίνητα στην Αθήνα εαν υπάρχει έντονη κακοσμία. Τα οργανικά υλικά που παγιδεύονται στους σωλήνες μπορούν να αποσυντεθούν και να προκαλέσουν δυσάρεστες οσμές.

Επιπλέον, οι φραγμένες αποχετεύσεις μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στις εγκαταστάσεις. Η πίεση που δημιουργείται από το συσσωρευμένο νερό μπορεί να προκαλέσει ρωγμές στους σωλήνες ή ακόμα και να τους σπάσει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εκτεταμένες και δαπανηρές επισκευές και πολλές φορές να χρειαστεί κατασκευή αποχέτευσης. Ακόμα, η στασιμότητα του νερού μπορεί να αποτελέσει έδαφος για την ανάπτυξη βακτηρίων και άλλων μικροοργανισμών, που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία των κατοίκων στην Αθήνα.

Η κατανόηση των αιτιών και των συνεπειών των φραγμένων αποχετεύσεων είναι ουσιώδης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του προβλήματος. Αναγνωρίζοντας τα σημάδια και λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα, μπορούμε να μειώσουμε τον κίνδυνο υπερχειλίσεων και ζημιών στις εγκαταστάσεις μας.

Η Σημασία της Άμεσης Παρέμβασης

Η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων αποχέτευσης έχει πρωταρχική σημασία για την προστασία της ιδιοκτησίας και της υγείας των κατοίκων. Όταν προκύπτει ένα πρόβλημα απόφραξης, η καθυστέρηση στην επέμβαση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες, όπως την αύξηση των επισκευαστικών κόστους και την πρόκληση μεγαλύτερης ταλαιπωρίας. Η άμεση απόφραξη αποχέτευσης - ΑΛΚΗΣ- στην Αθήνα προσφέρει μια γρήγορη και φθηνή λύση για την αποκατάσταση της ομαλότητας.

Τα πλεονεκτήματα της άμεσης απόφραξης είναι πολλαπλά. Πρώτον, η άμεση παρέμβαση μειώνει τον κίνδυνο εκτεταμένων ζημιών στην αποχέτευση και στους γύρω χώρους. Μια μικρή απόφραξη μπορεί να εξελιχθεί σε μια σοβαρή βλάβη αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, προκαλώντας πλημμύρες και ζημιές στα κτίρια. Δεύτερον, η γρήγορη απόφραξη αποτρέπει την εξάπλωση δυσάρεστων οσμών και την εμφάνιση υγειονομικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από τα στάσιμα νερά.

Επιπλέον, η άμεση απόφραξη συμβάλλει στη διατήρηση της οικονομικής σταθερότητας του νοικοκυριού ή της επιχείρησης. Η καθυστέρηση στην αντιμετώπιση του προβλήματος μπορεί να αυξήσει τα επισκευαστικά κόστη, καθώς οι βλάβες γίνονται πιο εκτεταμένες και απαιτούν πιο δαπανηρές λύσεις. Η γρήγορη απόφραξη αποτελεί μια οικονομική επιλογή που εξασφαλίζει την αποφυγή περαιτέρω εξόδων.

Συνοψίζοντας, η άμεση απόφραξη αποχέτευσης στην Αθήνα -ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΚΗΣ- είναι απαραίτητη για την αποφυγή περαιτέρω ζημιών, τη διατήρηση της υγιεινής και την εξοικονόμηση χρημάτων. Η ταχεία επέμβαση εξασφαλίζει την άμεση αποκατάσταση της ομαλότητας, προστατεύοντας την ιδιοκτησία και την υγεία των κατοίκων.

Υπηρεσίες Απόφραξης στην Αθήνα: Τι να Περιμένετε

Στο κέντρο της Αθήνας, η ανάγκη για υπηρεσίες απόφραξης αποχέτευσης είναι συχνή, δεδομένης της πυκνής αστικής δόμησης και των παλαιών συστημάτων αποχέτευσης. Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΚΗΣ προσφέρουν μια σειρά από λύσεις για την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση προβλημάτων αποχέτευσης. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την άμεση απόφραξη, τον καθαρισμό και τη συντήρηση των αποχετευτικών συστημάτων, διασφαλίζοντας την καλή λειτουργία τους.

Όταν επιλέγετε μια εταιρεία για την απόφραξη αποχέτευσης στην Αθήνα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη διάφορους παράγοντες. Πρώτα απ' όλα, η ταχύτητα ανταπόκρισης είναι κρίσιμη. Μια αξιόπιστη εταιρεία θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα σε κλήσεις έκτακτης ανάγκης, προσφέροντας γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις. Επιπλέον, η εμπειρία και η εξειδίκευση του προσωπικού είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς οι επαγγελματίες με εμπειρία μπορούν να διαγνώσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα πιο αποτελεσματικά.

Η χρήση των κατάλληλων τεχνολογιών και εργαλείων είναι επίσης σημαντική για την επιτυχή απόφραξη αποχέτευσης. Οι σύγχρονες εταιρείες χρησιμοποιούν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, όπως κάμερες , ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ διάγνωσης και υδροβολές υψηλής πίεσης, για να εντοπίσουν και να απομακρύνουν αποτελεσματικά τα εμπόδια. Επιπλέον, η παροχή συμβουλών και οδηγιών για την πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων αποτελεί μέρος των υπηρεσιών που προσφέρει μια επαγγελματική εταιρεία απόφραξης σε όλη την Αθήνα αλλά και στην ΑΤΤΙΚΉ.

Τέλος, η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις χρεώσεις είναι σημαντικά κριτήρια για την επιλογή της κατάλληλης εταιρείας. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι λαμβάνετε ποιοτικές υπηρεσίες απόφραξης αποχέτευσης στην Αθήνα, με διαφάνεια και αξιοπιστία.

Επιπλέον,ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ οικονομικά πακέτα συντήρησης, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα αποχέτευσης. Αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν τακτικούς ελέγχους και καθαρισμούς, που μπορούν να προλάβουν τις φραγμένες σωληνώσεις και να διατηρήσουν το σύστημα αποχέτευσης σε καλή κατάσταση. Έτσι, όχι μόνο εξοικονομείτε χρήματα από τις επείγουσες επισκευές, αλλά και διασφαλίζετε την ομαλή λειτουργία του συστήματος αποχέτευσης σας.

Για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα, είναι επίσης σημαντικό να υιοθετήσετε κάποιες καλές πρακτικές στην καθημερινότητά σας. Αποφύγετε να πετάτε λάδια, τρίχες και μεγάλα αντικείμενα στην αποχέτευση, καθώς αυτά μπορούν να προκαλέσουν φράξιμο. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιείτε ειδικά φίλτρα και καθαριστικά προϊόντα για να διατηρείτε τις σωληνώσεις καθαρές.

Συνοψίζοντας, η επιλογή οικονομικών και αποτελεσματικών λύσεων για την απόφραξη αποχέτευσης στην Αθήνα είναι εφικτή με τη σωστή έρευνα και προληπτική συντήρηση. Οι διαδικασίες αυτές όχι μόνο εξοικονομούν χρήματα, αλλά διασφαλίζουν επίσης την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος αποχέτευσης σας.

Συμπεράσματα και Προτάσεις

Η διατήρηση της αποχέτευσης σε καλή κατάσταση είναι απαραίτητη για την υγιεινή και την άνεση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας - ξενοδοχεία, μπαρ, καφετέριες, νυχτερινά μαγαζιά,καφενεία, χώροι εστίασης, χωροι ψυχαγωγίας, γυμναστήρια, φούρνοι, εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, οβελιστήρια κλπ. Οι αποχετεύσεις που λειτουργούν σωστά αποτρέπουν τις δυσάρεστες οσμές και τις πιθανές υγειονομικές απειλές. Η άμεση απόφραξη αποχέτευσης στην Αθήνα -ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΚΗΣ- μπορεί να επιτευχθεί φθηνά και γρήγορα, αλλά η πρόληψη παραμένει το κλειδί για την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

Για να διατηρήσετε τις αποχετεύσεις σας σε άριστη κατάσταση, είναι σημαντικό να εφαρμόζετε τακτικά προληπτικά μέτρα. Αποφύγετε να ρίχνετε λίπη, έλαια και αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν φράξιμο στις αποχετεύσεις. Επιπλέον, είναι καλό να χρησιμοποιείτε ειδικά προϊόντα καθαρισμού αποχετεύσεων που διαλύουν συσσωρευμένα υλικά ΦΙΛΙΚΆ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ. Αυτές οι πρακτικές μπορούν να μειώσουν σημαντικά την ανάγκη για επαγγελματική παρέμβαση.

Παρόλα αυτά, ακόμα και με τακτική συντήρηση, κάποια προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η συνεργασία με επαγγελματίες είναι αναγκαία. Οι ειδικοί διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και την εμπειρία για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης. Η άμεση απόφραξη αποχέτευσης από επαγγελματίες όχι μόνο θα λύσει το πρόβλημα γρήγορα, αλλά και θα εξασφαλίσει ότι δεν θα επαναληφθεί σύντομα.

Συνοψίζοντας, η διατήρηση της σωστής λειτουργίας των αποχετεύσεων είναι ζωτικής σημασίας για κάθε κτίριο και μαγαζί στην Αθήνα. Με την εφαρμογή προληπτικών μέτρων και τη συνεργασία με επαγγελματίες -ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΚΗΣ- όταν χρειάζεται, μπορείτε να εξασφαλίσετε την μακροχρόνια υγιεινή και άνεση του χώρου σας. Η άμεση απόφραξη αποχέτευσης στην Αθήνα -ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΚΗΣ-μπορεί να προσφέρει φθηνές και γρήγορες λύσεις, αλλά η πρόληψη είναι πάντοτε η καλύτερη συμβουλή.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ 2177088888 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΚΗΣ

Νάζου Γεώργιου


Ναϊάδων


Νάκου


Νάξου


Ναούσης


Ναρκίσσου


Ναρσή


Ναυαρίνου


Ναύαρχου Αποστόλη


Ναύαρχου Βότση Νικολάου


Ναύαρχου Βούλγαρη (Θησείο)


Ναύαρχου Λυκούδη


Ναύαρχου Νικόδημου


Ναύαρχου Νοταρά (Εξάρχεια)


Ναυπλίου


Ναυτικού


Νεάρχου


Νέγρη Θεόδωρου (Μακρυγιάννη)


Νέγρη Φωκίωνος


Νέδας


Νέζερ Χριστόφορου


Νεϊγύ


Νεκταρίου


Νεμέας


Νεμέσεως


Νέο Κόσμο


Νεοκλέους


Νεοπτολέμου


Νεόφρονος


Νεοχωρίου


Νέρη Κωνσταντίνου


Νερούτσου


Νέστορος


Νέστου


Νευροκοπίου


Νεφέλης


Νηλέως


Νηρέως


Νηρηίδων


Νησαίας


Νηφάκου


Νιγρίτης


Νίκα Λουκά


Νικαίας


Νικάνδρου


Νικάνορος


Νίκης


Νικήτα Θωμά


Νικηταρά


Νικηφορίδη


Νικηφόρου


Νικίου


Νικολαΐδη Ρήγα


Νικολάκου


Νικολάου Ιωάννη (Κυψέλη)


Νικολάου Κωνσταντίνου (Κυνοσάργους)


Νικολούδη


Νικομάχου


Νικομηδείας


Νικομήδους


Νικοπόλεως


Νικοσθένους


Νικοτσάρα


Νιόβης


Νιρβάνα Παύλου


Νίσου


Νισύρου


Νόιμαν


Νομικού Μιχάλη


Νορμανού


Νορντάου


Νοταρά (Πλάκα)


Νούτσου Αλέξη


Νούτσου Γεώργιου


Ντ' Ανζέ Δαυίδ


Ντεκάρτ


Ντελακρουά


Ντοντουέλ


Ντουρμ


Ντυμόν


Νυμφαίου


Νωνακρίδος


Ξάνθης


Ξανθίππης


Ξανθίππου


Ξάνθου


Ξανθουλίδου


Ξεναγόρα


Ξενάρχου


Ξενίας


Ξενοκλέους


Ξενοκράτους


Ξενόπουλου Γρηγορίου


Ξένου Στεφάνου


Ξενουδάκη Γ.


Ξενοφάνους


Ξενοφίλου


Ξενοφώντος


Ξηροκρήνης


Ξηρομέρου


Ξηρομέρου (Οικισμός Γ. Παπανδρέου)


Ξιφίου


Ξούθου


Ξυδιά


Ξυλούρη Νίκου


Ξύνδα


Ξυνιάδος


Οβρένοβιτς


Οβρένοβιτς (Φιλοπάππου)


Οδεμησίου


Οδησσού


Οδυσσέως


Όθρυος


Όθωνος


Οιδίποδος


Οικονομίδη Φιλ. (Πολύγωνο)


Οικονομίδου Βασ. (Πατήσια)


Οικονόμου (Εξάρχεια)


Οικονόμου Αντωνίου (Νέος Κόσμος)


Οικονόμου Αριστείδου (Άγ. Νικόλαος)


Οικονόμου Θωμά (Ελληνορώσων)


Οινουσσών


Οίτης


Οιτύλου


Οιχαλίας


Ολβίας


Ολοφύτου


Ολυμπιάδος


Ολυμπίας


Ολυμπίου Γεωργάκη


Ολυμπίου Διός


Ολυμπίων


Ολύμπου


Ολύνθου


Ολύτσικα


Ομήρου


Ονάτα


Οξυρρύγχου


Ορειβασίου


Ορεστιάδος


Ορέστου


Ορέων


Ορλάνδου


Ορλώφ


Ορμινίου


Ορφανίδου


Ορφανού


Ορφέως


Όσσης


Οστρόβου


Οτρυνέων


Ουγκώ Βίκτωρος


Ουμπλιανής


Ουράνη Κώστα


Ουρανού Νικηφόρου


Ουρανουπόλεως


Οφιούντος


Όχης


Παγανέλη


Παγασών


Παγγαίου


Πάγκα Ι.


Παγκάκη


Πάδοβα


Παιανιέων


Παιάνων


Παιωνίου


Παλαιολόγου Κωνσταντίνου


Παλαιών Πατρών Γερμανού


Παλαμά Κωστή


Παλαμηδίου


Παλαμήδου Ρήγα


Παλάσκα Λεωνίδα


Παλιγγενεσίας


Παλλάδος


Πάλλαντος


Πάλλη Αλεξάνδρου


Παλληκαρίδη Ευαγόρα


Παλληναίων


Πάλμε Ούλωφ


Παλουμπιώτη


Παμίσου


Παμφίλης


Παμφίλου


Πανά


Παναγίδη


Παναγιωταρά


Παναγιώτου


Πανάγου


Παναθηναϊκού


Παναθηναίων


Παναίνου


Παναιτωλίου


Πανδίωνος


Πανδοσίας


Πανδρόσου


Πανδώρου


Πανεπιστησμίου


Πανόρμου


Πανός


Πάνου


Πανουργιά


Πανσέληνου


Πανταζή


Πανταζίδου


Παντειχίου


Παντελή Μ.


Παντοπούλου


Πάντου Αλεξάνδρου


Παξών


Παπαβερκίου


Παπαγιάννη Αργ.


Παπαδά


Παπαδάκη Σταύρου


Παπαδήμα


Παπαδιαμάντη Αλεξάνδρου


Παπαδιαμαντοπούλου


Παπαδόπουλου Χρυσοστόμου


Παπαζαχαρίου


Παπαζώλη


Παπαθύμιου


Παπακυριάκου


ΠαπαΜακάριου Παν.


Παπαναστασίου Αλέξ. (Άγ. Νικόλαος)


Παπανδριά


Παπανικολάου Γεώργιου


Παπανικολή


Παπαντωνίου Ζαχαρία


Παπαρρηγοπούλου (Άγιος Σώστης)


Παπαρρηγόπουλου Ι.(Πλατ.Κλαυθμώνος)


Παπαρρηγόπουλου Κ. (Γκύζη)


Παπαρσένη


Παπαστράτου


Παπατσώνη


Παπατσώρη


Παπαχριστοφόρου


Παπούλια Δημ.


Παππά Αρισ. (Λυκαβηττός)


Παππά Εμμανουήλ (Κυψέλη)


Πάππου


Παράδρομο Αλεξάνδρας


Παράδρομο Κηφισού


Παράλου


Παραμυθιάς


Παρασκευά Α.


Παρασκευόπουλου Ε.


Παρασκευόπουλου Λεων.


Παράσχου Αχιλλέα


Πάργας


Παρθενώνος


Παρίδη Μιχαήλ


Παρμενίδου


Παρνασσού

Πάρνηθος


Πάροδος Αγίου Σάββα


Πάροδος Αλεξανδρουπόλεως


Πάροδος Αμαλθείας


Πάροδος Ανθέων


Πάροδος Ανταίου


Πάροδος Αντιγόνης


Πάροδος Ασκληπιού


Πάροδος Ασπασίας


Πάροδος Βεΐκου


Πάροδος Βοσπόρου


Πάροδος Βουτάδων


Πάροδος Βουτσαρά


Πάροδος Γέροντα


Πάροδος Γλαύκωνος


Πάροδος Δράκοντος


Πάροδος Ελλησπόντου


Πάροδος Ευδόξου


Πάροδος Ηλιάδος


Πάροδος Ηπείρου(ΟικισμόςΠαπανδρέου)


Πάροδος Θερμοπυλών


Πάροδος Θουκυδίδου


Πάροδος Ιεράς Οδού


Πάροδος Καρέα


Πάροδος Κερατσινίου


Πάροδος Κονιάρη


Πάροδος Κουγκίου


Πάροδος Κρατύλου


Πάροδος Κροκεών


Πάροδος Κύρου Αχιλλέως


Πάροδος Μανιτάκη


Πάροδος Μεγάλου Αλεξάνδρου


Πάροδος Μενάνδρου


Πάροδος Νεϊγύ


Πάροδος Παρρασίου


Πάροδος Πλαταιών


Πάροδος Πολυδάμαντος


Πάροδος Ποσιδίππου


Πάροδος Πουλίου


Πάροδος Προμπονά


Πάροδος Σαρκουδίνου Μ.


Πάροδος Σούτσου Δημητρίου


Πάροδος Τριδήμα


Πάροδος Φαβιέρου


Πάροδος Ψαρουδάκη


Παρορίτη


Πάρου


Παρρασίου


Παρρέν Καλλιρρόης


Πασαγιάννη


Πασιτέλους


Πασίωνος


Πασσώβ


Παστέρ


Παταράκη Κ.


Πατάτσου Ιακώβου


Πατέρα Ι.


Πατησίων


Πατζίνη


Πάτμου


Πατουσά


Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄


Πατριάρχη Ιερεμίου


Πατριάρχη Ιωακείμ


Πατριάρχη Σεργίου


Πατριάρχη Φωτίου


Πατρών


Πατρώου


Πάτση Σπύρου


Παυλή Αλέξη


Παυσανίου


Πάφου


Παχυμέρη


Πεζόπουλου Θ.


Πειραιά


Πειραιώς


Πεισιστράτου


Πελαγονίας


Πελασγών


Πελίου


Πελλήνης


Πέλλης


Πελοπίδα


Πελοποννήσου (Οικισμός Παπανδρέου)


Πέλοπος


Πενταγιών


Πεντέλης


Περάμου


Πέραν


Περβάνογλου


Περγάμου


Περδίκα


Περδικάρη


Περεσιάδου


Περίανδρου


Περικλέους


Περιφερειακή Οδός Γαλατσίου


Περραιβού Χριστόφορου


Περρίκου Κ.


Περσεφόνης


Περσέως


Πεσμαζόγλου


Πεστών


Πετμεζά


Πετράκη (Πλάκα)


Πέτρας


Πετρίδου


Πετροπουλάκη


Πετσόβου


Πεύκων


Πεύκων (Βοτανικός)


Πηγά Μελετίου


Πηγάσου


Πηλέως


Πηλίκα


Πηλίου


Πηλουσίου


Πηνειού


Πηνελόπης


Πιερίας


Πικανίδη


Πιλάτου Λέοντος


Πινδάρου


Πίνδου


Πινότση


Πιπινέλη


Πιπίνου


Πίσσα Ευστράτιου


Πιτάνης


Πιτθέως


Πίττα


Πιττάκη


Πιττακού


Πιτυούντος


Πλαπούτα


Πλαταιών


Πλατεία Αγίας Ειρήνης


Πλατεία Αγίας Μαρίνας


Πλατεία Αγίου Ανδρέα


Πλατεία Αγίου Αρτεμίου


Πλατεία Αγίου Γεωργίου


Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση


Πλατεία Αγίου Δημητρίου


Πλατεία Αγίου Θωμά


Πλατεία Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού


Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου


Πλατεία Αγίου Λουκά


Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα


Πλατεία Αγίου Σπυρίδωνος


Πλατεία Αγίου Σώστη


Πλατεία Αγίων Αναργύρων


Πλατεία Αγίων Ασωμάτων


Πλατεία Αγίων Ασωμάτων


Πλατεία Αγίων Θεοδώρων


Πλατεία Αιγύπτου


Πλατεία Αμερικής


Πλατεία Ανεξαρτησίας


Πλατεία Ανοίξεως


Πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας


Πλατεία Αττικής


Πλατεία Αφαίας


Πλατεία Βαρνάβα


Πλατεία Βέμπο Σοφίας


Πλατεία Βικτωρίας


Πλατεία Γερμανού Χριστιανουπόλεως


Πλατεία Γκύζη


Πλατεία Δεξαμενής


Πλατεία Διάκου Αλεξάνδρου


Πλατεία Ε.Ο.Κ.Α.


Πλατεία Ελευθερίας


Πλατεία Ελπίδος


Πλατεία Ηούς


Πλατεία Ηρώων


Πλατεία Θεάτρου


Πλατεία Καλλιγά


Πλατεία Κανάρη


Πλατεία Καπνικαρέας


Πλατεία Καραγιάννη Λέλας


Πλατεία Καραϊσκάκη


Πλατεία Κολιάτσου


Πλατεία Κολωνού


Πλατεία Κουντουριώτη


Πλατεία Κυνοσάργους


Πλατεία Κυπρίων Εθνομαρτύρων


Πλατεία Λυκαβηττού


Πλατεία Λυσικράτους


Πλατεία Μάχης Αναλάτου


Πλατεία Μερκούρη Αμαλίας


Πλατεία Μεσολογγίου


Πλατεία Μεσολωρά Αθ.


Πλατεία Μεταξουργείου


Πλατεία Μητροπόλεως


Πλατεία Μοναστηρακίου


Πλατεία Νικολόπουλου Κ.


Πλατεία Νοταρά


Πλατεία Ομονοίας


Πλατεία Παναθηναϊκού Σταδίου


Πλατεία Πανταζόπουλου Γ.


Πλατεία Παπαδιαμάντη


Πλατεία Παπαλουκά


Πλατεία Παρθένη


Πλατεία Πεσόντων Πυροσβεστών


Πλατεία Πλυτά Αμβρόσιου


Πλατεία Προσκόπων


Πλατεία Προφήτη Ηλία


Πλατεία Ραμνές


Πλατεία Ρηγίλλης


Πλατεία Σκουζέ


Πλατεία Στρατηγού Πλαστήρα Νικολάου


Πλατεία Συντάγματος


Πλατεία Τσώκρη


Πλατεία Φιλικής Εταιρείας


Πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας


Πλατεία Φιλοπάππου


Πλατεία Φλέμινγκ


Πλατεία Χαιρόπουλου Κ.


Πλατυπόδη Βάρδα


Πλάτωνος


Πλειάδος


Πλήθωνος


Πλουτάρχου


Πλούτωνος


Πλυτά Φιλίππου


Πλωτίνου


Πνυκός


Πνυταγόρα


Ποικίλης


Πολέμη Ιωάννη


Πολεμοκράτους


Πολέμωνος


Πολίτη Νίκου


Πολίτη Φώτου


Πολύβιου


Πολυγένη


Πολυγνώτου


Πολύγυρου


Πολυδάμαντος


Πολυδούρη


Πολυδώρου


Πολυζωίδου


Πολυκλείτου


Πολυκλέους


Πολυκράτους


Πολυλά


Πολυμήτου


Πολυμνίας


Πολυμοσχοβίτη


Πολυτεχνείου


Πολυφήμου


Ποντοηρακλείας


Πόντου


Ποπλίου


Πορίνου


Ποριώτη


Πόρου


Πορταριάς


Πορφύρα Λάμπρου


Ποσειδίππου


Ποσειδωνίου


Ποταμιάνου Ηλ.


Ποτίδαιας


Πότλη


Πουκεβίλ


Πουλίου


Πουλόπουλου Ηλία


Πουλχερίας


Πραβίου


Πραΐδη


Πραμάντων


Πραξαγόρου


Πραξίου


Πραξιτέλους


Πρασσά Γ.


Πρατίνου


Πρεβέζης


Πρεμετής


Πρέσπας


Πρετεντέρη


Πριγκιπονήσων


Πριήνης


Πρινοπούλου


Προαιρεσίου


Προβελεγγίου


Προδίκου


Πρόκλου


Πρόκνης


Προκοννήσου


Προμάχου


Προμηθέως


Προμπονά


Προνοίας


Πρόξενου Κορομηλά Λάμπρου


Προποντίδος


Προπυλαίων


Προύσης


Προυσού


Προφήτη Δανιήλ


Πρυτανείου


Πρωταγόρα


Πρωτέως


Πρωτογένους


Πρωτομάχου


Πρωτοπαπαδάκη


Πτελέας


Πτολεμαΐδος


Πτολεμαίου Κλαυδίου


Πτολεμαίων


Πτώου


Πυγμαλίωνος


Πύδνας


Πυθαγόρα


Πυθέου


Πυθίας


Πυθοδώρου


Πύθωνος


Πυλάδου


Πυλάρου


Πύλου


Πυργοτέλους


Πύργου


Πύρλα


Πυρπολητή Θεοχάρη


Πύρρας


Πυρρή Άγγελου


Πύρρου (Παγκράτι)


Πύρρου Διονυσίου (Γουδί)


Πύρρωνος


Πυρσόγιαννης


Πυρσού


Πυώ Ρενέ


Πωγωνιανής


Πωπ Γεώργιου


Ραβινέ (Ευαγγελισμός)


Ραβινέ (Πατήσια)


Ραγκαβά


Ραγκαβή (Γκύζη)


Ράγκου Ιωάννη


Ραδαμάνθυος


Ράδου


Ραζηκότσικα


Ραιδεστού


Ράλλη Δημητρίου


Ράλλη Πέτρου


Ραμνουσίων


Ράμφου


Ραπτάρχου


Ρατζιέρη


Ραφτοπούλου


Ραψάνης


Ρέας


Ρεθύμνου


Ρεμούνδου


Ρενιέρη


Ρέντη Θ.


Ρηγίλλης


Ρηνείας


Ριανκούρ Λουίζας


Ριγκάλ


Ριζάρη


Ρίζου Ζωής


Ρίζου-Νερουλού Ιακωβάκη


Ρικάκη


Ρίου


Ρίπη Δ. & Χ.


Ροδόπης


Ρόδου


Ροζάκη


Ροζαρόλ


Ροΐδη Εμμανουήλ


Ροίκου


Ροϊλού Ρίζου


Ρόμβης


Ρομπέρ


Ροστάν


Ροστοβίου


Ρούμελης (Καισαριανή)


Ρούμελης (Φιλοπάππου)


Ρουμπέση


Ρούμπου


Ρουσόπουλου Α.


Ρούσου Δημοσθένη


Ρυσίου


Ρώμα


Ρωμανού του Μελωδού


Ρως


Σαβαγηνών


Σάββα Κ.


Σαββίδου


Σαθά


Σακελλαρίδη


Σακκά Κ.


Σαλαμίνας


Σαλτέλη


Σαλώνων


Σαμαρά (Άνω Κυψέλη)


Σαμαρά (Πατήσια)


Σαμαρίνας


Σάμης


Σαμοθράκης


Σάμου


Σαμψούντος


Σανταρόζα


Σαντοβίτσης


Σαούμπερτ


Σαπφούς


Σαρακιώτη Γ.


Σαρανταπήχου


Σαρανταπόρου


Σαράντη


Σάρδεων


Σαριπόλου


Σαρκουδίνου Μ.


Σαρπηδόνος


Σαρρή


Σάρωνος


Σατωβριάνδου


Σαχίνη


Σαχτούρη (Μοναστηράκι)


Σβάιτσερ Άλμπερτ


Σβορώνου


Σβώλου Αλεξάνδρου


Σγουρού Λέοντος


Σεβαλιέ


Σεβαστείας


Σεβαστοπούλου


Σεβαστουπόλεως


Σεβρών


Σειληνού


Σέκερη


Σεκούνδου


Σελευκείας


Σελεύκου


Σελινούντος


Σελλασίας


Σέλλεϋ


Σεμέλης


Σεμιτέλου


Σεπολίων


Σεράφη


Σερβίων


Σερήνου


Σερίφου


Σερρών


Σέχου Δέσπως (Νέος Κόσμος)


Σέχου Ιωάννη (Αμπελόκηποι)


Σηλυβρίας


Σημαντήρα


Σηστού


Σητείας


Σήφακα


Σιάλου Μ.


Σιατίστης


Σιβόρων


Σιγανέου


Σιδηροδρόμων


Σιδηροκάστρου


Σιθωνίας


Σικελίας


Σικίνου


Σικυώνος


Σιλανίωνος


Σιμοπούλου


Σιμπλικίου


Σιμωνίδου


Σίνα


Σινώπης


Σισίνη Γεώργιου


Σισμάνη


Σιτάκης


Σίφνου


Σιφογιάννη


Σιώκου


Σκαλίδη


Σκαλιστήρη


Σκαλκώτα


Σκαλτσά Δ.


Σκαμάνδρου


Σκαμβωνίδων


Σκαραμαγκά


Σκιά Ανδ.


Σκιάθου


Σκίπη Σωτήρη


Σκόκου


Σκόπα


Σκοπέλου


Σκοπετέα Λ.


Σκουζέ


Σκουλενίου


Σκουρτανιώτη


Σκουφά


Σκούφου


Σκρα


Σκυλίτση


Σκύρου


Σλήμαν Ερρίκου


Σλήμαν Σοφίας


Σμιθ Ιουλίου (Θησείο)


Σμιθ Φρειδερίκου (Νέος Κόσμος)


Σμολένσκι


Σμόλικα


Σμπαρούνη-Τρικόρφου Νικολάου


Σμύρνης


Σολωμού


Σόλωνος


Σορβόλου


Σόροβιτς


Σουηδίας


Σουΐδα


Σούκα Γ.


Σουλιέ


Σουλίου


Σουλιωτών


Σουλτάνη


Σουμελά


Σουρή Γιώργου


Σουρμελή


Σούτσου Σκαρλάτου


Σουφλίου


Σοφιανοπούλου


Σοφιανού


Σοφοκλέους


Σπαθάρη


Σπάρτης


Σπαρτίδη Σάββα


Σπερχειού


Σπετσοπούλας


Σπετσών


Σπευσίππου


Σπηλιάδου


Σπηλιωτοπούλου


Σπινθάρου


Σποράδων


Σποργίλου


Σπυριδογιάννη


Σταγείρων


Σταγχώπ


Σταδίου


Σταθά Γιάννη


Σταθάτου Όθωνος


Σταθμός Λαρίσης


Σταθογιάννη


Στάικου


Στάμου Μάρως


Στασινού


Σταυροπούλου


Σταύρου Γεώργιου


Σταύρου Περικλή


Στειριαίων


Στενημάχου


Στέντορος


Στενών Πόρτας


Στησικλέους


Στησιλάου


Στησιχόρου


Στιγνής


Στίλπωνος


Στοά Αθανάτων


Στοά Καΐρη


Στοά Χατζηστεφάνου


Στούαρτ


Στουρνάρη


Στρ/γού Μακρυγιάννη Ιωάν.(Ν.Ψυχικό)


Στράβωνος


Στραταίων


Στρατηγοπούλου


Στρατηγού Δαγκλή


Στρατηγού Ιωάννου


Στρατηγού Καλλάρη


Στρατηγού Κοντούλη


Στρατηγού Μακρυγιάννη Ιωάννη


Στρατηγού Ροδίου


Στρατιωτικού Συνδέσμου


Στρατονίκης


Στρατούλα


Στράτωνος


Στρέιτ


Στριφτόμπολα


Στρογκόνωφ


Στροφάδων


Στρυμώνος


Στρωμνίτσης


Στυλιανίδη


Στυμφαλίας


Συήνης


Συκουτρή


Συμεώνογλου Σάββα


Σύμης


Συμμαχιδών


Συμφιλιώσεως


Συνεσίου Κυρήνης


Συνοδινού


Συνταγματάρχη Γεωργούλα Ν.


Συνταγματάρχη Δαβάκη Κωνσταντίνου


Συρακουσών


Συριανού


Σύρου


Συρράκου


Σφαέλου Ανδρέα


Σφακιανάκη


Σφακίων


Σφακτηρίας


Σφηττίων


Σφιγγός


Σχινά Κ.


Σχολείου


Σωζοπόλεως


Σωκράτους


Σωνιέρου


Σωράνου του Εφεσίου


Σωσιγένους


Σωσικλέους


Σώσου


Σωστράτου


Σωτήρος


Σωφρονίου


Σωφρονίσκου


Σώχου Λαζάρου


Ταβουλάρη


Ταγιαπιέρα


Ταγκόπουλου-Νουμά


Τάιχμαν


Τάκη


Ταναΐδος


Τανταλίδου


Ταντάλου


Ταξιαρχών


Ταρέλλα


Ταρσού


Ταταούλων


Ταϋγέτου


Ταυρίδος


Τεγέας


Τελαμώνος


Τελεσίλης


Τελεσίου


Τελέστου


Τέλλου


Τεμπών


Τενέδου


Τερπάνδρου


Τερτίπη


Τερτσέτη


Τερψιχόρης


Τετραπόλεως


Τεύκρου


Τεώ


Τζαβέλλα


Τζανή


Τζαφέρη


Τζέβα Δημητρίου


Τζιβανοπούλου


Τζιοβάρα Νικ.


Τζιραίων


Τζουμαγιάς


Τζωρτζ


Τηλέμαχου


Τηλεφάνους


Τημένους


Τήνου


Τηρέως


Τιθορέας


Τιθώνου


Τιμαίου


Τιμάνθους


Τιμάρχου


Τιμοδήμου


Τιμόθεου


Τιμοκλέους


Τιμοκρέοντος


Τιμολέοντος (Μετς)


Τιμοξένου


Τιμοσθένους


Τιμώνος


Τίρυνθος


Τισικράτους


Τιτάνων


Τιφύος


Τμώλου


Τομπάζη


Τόρβα


Τοσίτσα


Τούρμερ


Τουρναβίτου


Τούσα


Τράιμπερ


Τράκα Κομνά


Τράλλεων


Τραπεζουντίου


Τραπεζούντος


Τραυλαντώνη


Τρεμπεσίνας


Τριανταφυλλίδη


Τριανταφυλλόπουλου Κ.


Τριανταφύλλου Κλεάνθη


Τριανταφύλλου Σπ.


Τριβώλη


Τριβωνιανού


Τριγγέτα


Τρίγκα Σοφ.


Τρίδημα


Τρικάλων


Τρίκκης


Τρικόρφων


Τρικούπη Σπυρίδωνος


Τρικούπη Χαριλάου


Τριπόδων


Τριπόλεως


Τρίπου Σάββα


Τριπτολέμου


Τριταίας


Τρίτωνος


Τριφυλλίας


Τριχωνίδας


Τριών Ιεραρχών


Τροίας


Τροιζήνος


Τροπαίων


Τρουπάκη


Τροφωνίου


Τρυγόνος


Τρώων


Τσαγκαράδας


Τσαγκάρη


Τσαγκαρόλα


Τσακάλωφ


Τσακασιάνου


Τσακτάνη


Τσαμαδού


Τσάμη Καρατάση


Τσάτσου Κωνσταντίνου


Τσάφου


Τσελέπη


Τσέλιου Δήμου


Τσέντνερ Φρειδερίκου


Τσιάφη


Τσικλητήρα Κωνσταντίνου


Τσίλλερ


Τσιμισκή Ιωάννη


Τσοπανάκου


Τσοτάκου


Τσοτυλίου


Τσουδερού


Τσούντα


Τσόχα Αναστάσιου


Τυάνων


Τυδέως


Τυμφρηστού


Τύρας


Τυρνάβου


Τυρταίου


Τύχης


Υακίνθου


Υβρίου


Υγείας


Ύδρας


Υλλέων


Ύλλου


Υμηττού


Υπάτης


Υπατίας


Υπάτρου


Υπερείδου


Υπερίωνος


Υπόγεια Διάβαση Λένορμαν


Υρκανίας


Υψηλάντου


Υψικλέους


Υψωμαθείων


Φάβη Β.


Φαβιέρου


Φαέθοντος


Φαιάκων


Φαίδρας


Φαιδριάδων


Φαίδρου


Φαίδωνος


Φαιναρέτης


Φαίνου


Φαιστού


Φακίου


Φαλαισίας


Φαλέα


Φαλήρου


Φαναρίου


Φαναριωτών


Φανοσθένους


Φαραντάτων


Φαρκαδόνος


Φαρμάκη


Φαρμακίδου


Φαρσάλων


Φαώνος


Φείας


Φειδίου


Φειδιππίδου


Φείδωνος


Φεραίου Ρήγα


Φερεκράτους


Φερεκύδου


Φερών


Φηρών


Φθιώτιδος


Φιγαλείας


Φιλαδελφείας


Φιλαδελφέως


Φιλελλήνων


Φιλεταίρου


Φιλήμονος Ιωάννη


Φιλήμονος Τιμολέοντος


Φιλιατρών


Φιλίνου


Φίλιου Αθ.


Φίλιου Δημητρίου


Φιλιππίδη Μάρκου


Φιλιππίδου (Πλατεία Βικτωρίας)


Φιλιππότου


Φιλιππουπόλεως


Φιλίππων


Φιλοδάμειας


Φιλοδήμου


Φιλοθέου


Φιλολάου


Φιλοξένου


Φιλοπάππου


Φιλοποίμενος


Φιλόσοφου Κλεάνθους


Φιλοστράτου


Φιλοτίμου


Φιλοτίου


Φιλοχόρου


Φιλύρα


Φίλωνος


Φιλώτα


Φίνλεϋ


Φιντίου


Φλαγγίνα


Φλαμαρίων


Φλέσσα


Φλιούντος


Φλογαΐτη


Φλωρή Κ.


Φλωρίνης


Φλώρου Νικολάου


Φοίβου


Φοινίκης


Φολεγάνδρου


Φολόης


Φραγκίστας


Φραγκοπούλου


Φραντζή


Φραντζή Αμβρόσιου


Φράττι


Φρεαρίων


Φριζή Μαρδοχαίου


Φρίξου


Φρούδα


Φρύνης


Φρυνίχου


Φρύνωνος


Φυλασίων


Φυλής


Φυλλίδος


Φυτάλη


Φωκά Γεράσιμου (Άγιος Ιωάννης)


Φωκά Ιωάννη


Φωκαίας


Φωκαίας


Φωκιανού Ιωάννη


Φωκίδος


Φωκίωνος


Φώκου


Φωκυλίδου


Φωριέλ


Φώσκολου


Φωτάκου


Φωτήλα Ασημάκη


Φωτιάδη Λάμπρου


Φωτομάρα


Φωτομάρα


Χαβρίου


Χαϊδαρίου


Χαιρέτη


Χαιρεφώντος


Χαιρωνείας


Χαλεπά (Ελληνορώσων)


Χαλεπά Γιαννούλη


Χάλη (Άγιος Νικόλαος)


Χαλκηδόνος


Χάλκης


Χαλκιδικής


Χαλκίδος


Χαλκοκονδύλη


Χαλκοματάδων


Χαλκώδοντος


Χάμιλτον


Χαμοστέρνας


Χαν Αμεδαίου


Χανίων


Χάνσεν


Χαντζέρη


Χαονίας


Χάου Σαμουήλ


Χάουπτμαν


Χάρακος


Χαραλάμπη Σωτηρίου


Χαράς


Χαρβουρή


Χαριδήμου


Χαρίσσης


Χάριτος


Χαριτωνίδου


Χαρμανλή


Χαρμίδου


Χαρτεργατών


Χαρώνδου


Χατζή (Πατήσια)


Χατζή Π. (Νέα Φιλοθέη)


Χατζηαποστόλου


Χατζηδάκη Γεώργιου


Χατζηδάκη Ιωάννη


Χατζηιωάννου Κλ.


Χατζηκωνσταντή Μ.


Χατζηκώστα


Χατζημιχάλη (Νέος Κόσμος)


Χατζημιχάλη Αγγελικής (Πλάκα)


Χατζηπέτρου


Χατζηχρήστου


Χατζόπουλου Π.


Χατζοπούλων


Χείλωνος


Χειμάρρας


Χειμαρριώτου


Χείρωνος


Χελμού


Χελντράιχ


Χερσίφρονος


Χέρσωνος


Χέυδεν


Χιλιανδαρίου


Χιλλ


Χίμαιρας


Χιονίδου


Χίου


Χιώτη


Χλωρίδος


Χοϊδά


Χορμοβίτου


Χορμοπούλου


Χορν Παντελή


Χορτάτζη


Χόρτον Τζωρτζ


Χόφμαν


Χρεμωνίδου


Χρηστίδου


Χρηστομάνου Αναστάσιου


Χριστιανουπόλεως


Χριστοκοπίδου


Χριστοπούλου


Χριστοφορίδου


Χρυσανθακοπούλου


Χρυσάφη


Χρυσηίδος


Χρυσίππου


Χρυσολωρά


Χρυσοσπηλιωτίσσης


Χρυσοστόμου (Πλάκα)


Χρυσοστόμου Σμύρνης (Πατήσια)


Χρυσουπόλεως


Χωματιανού


Χωρέμη Κωνσταντίνου


Ψαλλίδα


Ψαμάθης


Ψαρομηλίγκου


Ψαρουδάκη


Ψαρρά Ξεν.


Ψαρρού Δημητρίου


Ψαρών


Ψαώνος


Ψελλού Μιχαήλ


Ψηλορείτη


Ψύλλα


Ψυττάλειας


Ψυχάρη


Ωγύγου


Ωκεανίδων


Ωλένου


Ωμόλ


Ωριάς


Ωριγένους


Ωρίωνος


Ωρκάρτ


Ωρολογά


Ωρομέδοντος


Ώρου


Ωρωπού


Ώτου

Αέρηδες

Αγίου Μελετίου

Άγιος Αρτέμιος

Άγιος Ελευθέριος

Άγιος Λουκάς

Άγιος Νικόλαος)

Άγιος Παντελεήμονας

Άγιος Παύλος

Ακαδημία

Ακαδημία Πλάτωνος

Ακρόπολη

Αλυσίδα

Πλατεία Αμερικής

Αμπατζήδικα Αθήνας

Αμπελόκηποι

Ασύρματος

Αστεροσκοπείο

Αττική

Αχαρνές Αττικής

Βατραχονήσι

Πλατεία Βικτωρίας

Βούθουλας και Μπούθουλας

Βοτανικός

Γηροκομείο

Γκάζι

Γκύζη

Γούβα

Γουδή

Ελαιώνας

Ελληνορώσων

Εξάρχεια

Ερυθρός Σταυρός

Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Ζάππειον Μέγαρο

Ζωοδόχος Πηγή Ακαδημίας

Πλατεία Ηρώων

Πλατεία Θεάτρου

Θησείο

Θυμαράκια

Ιλίσια

Κεραμεικός

Κεραμεικός

Κλωναρίδου

Κόκκινος Μύλος

Κολοκυνθού

Κολωνάκι

Κολωνός

Κοπανάς

Κουκάκι

Πλατεία Κουμουνδούρου

Κουντουριώτικα

Κυνοσάργους

Κυπριάδου

Κυψέλη

Λόφος Σκουζέ

Λαμπρινή

Μακρυγιάννη

Μεταξουργείο

Μετς

Μοναστηράκι

Μουσείο

Νέα Ανατολή

Νέα Φιλοθέη Αθηνών

Νέος Κόσμος

Νεάπολη

Νεάπολη

Ο

Ομόνοια

Π

Παγκράτι

Πατήσια

Πεδίον του Άρεως

Πεντάγωνο

Περισσός

Πετράλωνα

Πλάκα

Πλατεία Βάθης

Πλατεία Κάνιγγος

Πλατεία Καρύτση

Πλατεία Κλαυθμώνος

Πλατεία Κολιάτσου

Πλατεία Μαβίλη

Πολύγωνο

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Προμπονάς

Προφήτης Δανιήλ

Ριζόκαστρο

Ριζούπολη

Ρουφ

Σεπόλια

Σταθμός Λαρίσης

Πλατεία Συντάγματος

Πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής

Τρεις Γέφυρες

Χίλτον

Ψυρρή